top of page
kust

Dream Team Ibiza

Samen met een team van fijne collega's heeft Larissa op Ibiza een mooi en boeiend programma samengesteld. 

"In 2010 had ik een droom die ik in 2013 tot leven heb gebracht. Mensen op een fijne plek een veilige omgeving bieden voor persoonlijke groei. 

Hierin in het belangrijk fijne collega's te vinden die samen met mij dit prachtige programma kunnen en willen dragen om zo deze reis voor iedereen een onvergetelijke reis te maken".

Wat anderen zeggen over Larissa:
 
Larissa is een echte pionier, ze gaat waar anderen nog niet geweest zijn. Ze heeft een boeiend programma ontwikkeld op zingeving niveau. Zij introduceerde het coachen met paarden als eerste in Ibiza in 2013. Door haar jaren lange ervaring als therapeut en coach is ze in staat goed af te stemmen op de behoefte van iedere deelnemer. Mentaal, emotioneel en fysiek brengt het programma je waar je normaal gesproken niet snel komt.
Wat anderen zeggen over Simone:
 
Simone is iemand met gouden handen, ze weet met haar hele brede ervaring binnen diverse massage technieken mensen in een veilige en liefdevolle setting dieper te laten ontdekken wat de boodschap uit het lichaam te vertellen heeft. Simone heeft de gave je helemaal in ontspanning te krijgen, van top tot teen. 
 
Het is een mooie afwisselende reis naar binnen toe, spiritueel en van betekenis voor een blijvende transformatie.
 

"

"

bottom of page