top of page
PROGRAMMA
Rust, ruimte en groei.
Dit exclusieve programma is zorgvuldig in elkaar gezet en voorziet in de begeleiding voor iedereen in zijn of haar proces. Met genoeg ruimte voor jou als individu.
 

Er is ook tijd en ruimte voor een goed boek, lekker luisteren naar muziek, luieren in de zon of een heerlijke (stilte) wandeling.

 
De dag van aankomst en vertrek hebben een aangepaste indeling ivm vluchttijden. In het prograam worden de onderstaande activiteiten opgenomen. 
 
Deze heerlijke retraite gaat over opladen en ontplooien, de juiste samenhang tussen bijde is dus belangrijk. On de ochtend starten we met een Qi Gong/Yoga, of meditaie, of een water ritueel, maar voor wie dit harder nodig heeft een uitslaapmoment. 
Na een heerlijk en verassend ontbijt is er ruimte voor een activiteit/ sessie denkende aan een energetische massage, een ademsessie of paarden-coaching. Maar ook is er ruimte voor een stiltemomentje alleen met je notitieboek je ervaringen en inzichten of een lekker boek aan het zwembad.
 
Lunchen doen we met elkaar in de heerlijke lounge van de overdekte ruimte bij het zwembad. 

De middag wordt gestart met een siesta en stilte. Later in de middag is er een ceremonie of andere activiteit denkende aan het Hart Ritueel of een stilte wandeling.  

Het diner is een ware verassing van heerlijke gevarieerde, gezonde maar vooral verassende gerechten waarbij we rekening houden met jouw het programma.
De avonden zijn voor een rustige afbouw van de dag. Met meditaie een ceremonies of een gezamelijke tussentijdse sessies (halverwege de week) waarrin we liefdevolle aandacht hebben voor elkaars reflectiemomenten. 

 

Programma onderdelen die je deze week gaat beleven:
  • Meditaties, paardencoaching, patronen doorbreken door levenspad loop (NLP), Zielsmissie, Energetische massage, Ademwerk, Stilte wandeling, Tapa's op het strand, Lichaamsgericht werk d.m.v - qi gong, yoga, mindfulness,

    Ceremonies en Rituelen als: Nieuwe Maan en Cacao Ceremonie, Hart Ritueel, Vuur en Water Ritueel en op de laatste avond een bonte avond met bbq, muziek en dansen.  

Het verblijf is dus echt inclusief volledig verblijf in de villa, eten en drinken, versnaperingen en alle in en out-door activiteiten. 

 

Kortom, je hoeft alleen maar aan te komen. Samen met ons team doen wij de rest. Dan kun jij tijd maken voor jou!

De Masterclass is Exclusief: vlucht en transfer naar de Villa.

Directe vluchten naar Ibiza kun je boeken via: KLM, Ryanair en Transavia. 

20150418_075414.jpg
Ibiza Journey of a Lifetime
Video afspelen
bottom of page