PROGRAMMA
Rust, ruimte en groei.
Dit exclusieve programma is zorgvuldig in elkaar gezet en voorziet in de begeleiding voor iedereen in zijn of haar proces. Met genoeg ruimte voor jou als individu.
 

Er is ook tijd en ruimte voor een goed boek, lekker luisteren naar muziek, luieren in de zon of een heerlijke (stilte) wandeling.

 
De dag van aankomst en vertrek hebben een aangepaste indeling ivm vluchttijden. In het prograam worden de onderstaande activiteiten opgenomen. 
 
Deze heerlijke retraite gaat over opladen en ontplooien, de juiste samenhang tussen bijde is dus belangrijk. On de ochtend starten we met een (open) Yoga, meditaie, een koude dip sessie, maar voor wie dit harder nodig heeft een uitslaapmoment. 
Na een heerlijk en verassend ontbijt is er ruimte voor een activiteit/ sessie denkende aan een spiegel of paarden-coaching, lichaamsgericht werk als ademwerk, een zielsmissie sessie maar ook is er ruimte voor een stiltemomentje alleen met je notitieboek je ervaringen en inzichten aan het zwembad.
 
Lunchen doen we met elkaar in de heerlijke schaduw van de overdekte ruimte bij het zwembad. 

De middag wordt net als de ochtend ingericht met fijne sessies en momentjes voor jezelf. Wellicht dat goede boek wat je al zo lang hebt liggen of een fijn gesprek met een medereiziger. 

Het diner is een ware verassing van heerlijke gevarieerde, gezonde en vooral verassende gerechten waarbij we rekening houden met jouw wensen. 
De avonden zijn voor ceremonies en inspirerende rituelen zoals met vuur of water. Er zijn tevens gezamelijke tussentijdse sessies waarrin we liefdevolle aandacht hebben voor elkaars reflectiemomenten. 

 

Programma onderdelen die je deze week gaat beleven:
  • Meditatie, spiegelcoaching, paardencoaching, patronen doorbreken door levenspad loop (NLP), Zielsmissie, EFT workshop, Stilte wandeling, Zonneritueel op het strand, yoga, mindfulness, Lichaamswerk, ademsessies, maanceremonie, ecstatic dance, muziek avond, symbolenritueel.

Het verblijf is dus echt inclusief volledig verblijf in de villa, eten en drinken, versnaperingen en alle in en out-door activiteiten. 

 

Kortom, je hoeft alleen maar aan te komen. Samen met ons team doen wij de rest. Dan kun jij tijd maken voor jou!

De Masterclass is Exclusief: vlucht en transfer naar de Villa.

Directe vluchten naar Ibiza kun je boeken via: KLM, Ryanair en Transavia. 

20150418_075414.jpg
Ibiza Journey of a Lifetime
Video afspelen