top of page

The best way to predict

your future is

to create it

Persoonlijk Leiderschap

Als je je realiseert dat je het echt anders wilt heb je eigenlijk de eerste stap al gemaakt. Je wilt dingen (blijvend) gaan veranderen, maar je weet niet goed hoe? Soms is het prettig om dit dan niet alleen te hoeven doen. Iemand die dan naast je staat om mee te kijken, te inventariseren en je de inzichten te geven in jouw proces is dan erg prettig.
 
Tijdens de Masterclass Ibiza leren we je leiding te nemen over jezelf. Persoonlijke ontwikkeling, eigen keuzes maken, je eigen route bepalen en grenzen stellen, maar ook te onderzoeken.

Wie wil ik zijn in plaats van wat wil ik doen.

In de Masterclass Ibiza komt ook dit aan bod. We doen een intensieve oefening vanuit de NLP waarin we op een creatieve manier dieper ingaan op de Neuro wetenschappelijke netwerken, patronen en oude gewoontes en hoe we deze doorbreken kunnen. Dit vraagt om nieuwsgierigheid en lef om de diep gewortelde patronen,  houdingen, overtuigingen en percepties te onderzoeken. We gaan van de automatische piloot af. 

Iedere deelnemer heeft een heel eigen pallet aan antwoorden op vragen die zich ontvouwen als een Levensloop de toekomst in. Bij deze levensloop hoort jouw zielsmissie. Zou het niet mooi zijn als je hierin een tastbare stap verder komt.

Next level als het ware. 

 

Natuurlijk zorgen we ook dat je alle tools mee kunt nemen naar huis om deze transformatie thuis voort te zetten. We stellen een persoonlijk doel op en binnen een paar maanden na terugkomst krijg je nog de mogelijkheid een (online) coachgesprek met Larissa te doen.

 

Natuurlijk kosteloos!

bottom of page