top of page

Op reis in jezelf

Voor Avonturiers

In oktober is er een speciale editie waarin we een deep dive gaan doen met de ondersteuning van plantmedicijn. 

Wil jij meer weten over deze innerlijke reis?

Neem dan contact met ons op.

Natuurlijk zorgen we ook dat je alle tools mee kunt nemen naar huis om deze transformatie thuis voort te zetten. We stellen een persoonlijk doel op en binnen een paar maanden na terugkomst krijg je nog de mogelijkheid een (online) coachgesprek met Larissa te doen.

 

Natuurlijk kosteloos!

Plant Medicijnen die eeuwenoud zijn en nu hun reis over de wereld begonnen zijn. De eeuwenoude kennis en wijsheid vindt haar weg naar de voorgrond in onze Westerse cultuur. Plantmedicijn brengt ons de boodschap van de natuur. Deze biologische, niet synthetische/chemische geneeswijze bevat een diepe boodschap waarin spirituele wijsheid zit.

 

Onze missie is om de wijsheid van onze voorouders via de rituelen en ceremonies weer te integreren in onze cultuur en daarmee toegankelijk te maken voor iedereen.


Ze zeggen wel eens dat dit de portaal naar je ziel opent waardoor je weer in verbinding komt met je ware zijn. Wil je Ontdekken wie je bent, ben je op zoek naar wat jouw levenspad is? Of zoek je healing om in vrede te komen met je verleden? Plant Medicijnen geven wat jij nodig hebt

bottom of page